ARMAND BEERENS

file

Over mij

In 1991 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool West-Brabant te Breda. Nu alweer 25 jaar werkzaam in Nuenen (de Vank-de Mobiele mens-Fysiotherapie Nuenen), waar ik ook woonachtig ben met mijn gezin.
Als fysiotherapeut is mijn benadering altijd gericht geweest op het totale bewegen, de mens als eenheid, de Mobiele mens. Hoe beweegt u? Wat beweegt u?
Steeds meer kreeg ik interesse in het samenspel tussen lichaam en geest. In 2010 ben ik daarom begonnen met de opleiding Craniosacraal therapie.
Het lichaam vertelt je vaak wat je dwarszit!

Binnen mijn praktijk voor Cranio Sacraal Therapie, sinds 2014, heb ik nog meer aandacht voor de gehele mens. Mijn kracht ligt in het vermogen diep door te kunnen voelen via het lichaam, om zo tot de essentie van de klacht te komen.
In mijn behandeling combineer ik Craniosacraal therapie, Viscerale therapie en TotalBodyReflex, en bekijk ik lichaam en geest als geheel met het bindweefsel als de rode draad.
Ik luister met mijn oren, hart en handen naar wat jij en je lichaam me vertellen, zodat blokkades en/of verstoringen opgespoord kunnen worden.
Met behulp van zachte technieken behandel ik deze verstoringen zodat het zelfherstellend vermogen weer een kans krijgt.

Als fysiotherapeut ben ik BIG en CKR/KRF NL geregistreerd en aangesloten bij beroepsvereniging KNGF. Op dit moment ben ik als fysiotherapeut werkzaam op dinsdag bij Fysiotherapie Nuenen.

Als gecertificeerd Cranio Sacraal Therapeut ben ik aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze, VBAG.
Ik heb mijn opleiding gevolgd bij het Upledger Instituut Nederland.
De opleiding Viscerale Therapie bij het Barral Instituut Nederland.
De afgelopen 4 jaar heb ik de (post HBO) opleiding TotalBodyReflex gevolgd van Annet Post.

Heb je het gevoel dat je lijf protesteert en steeds tegen dezelfde obstakels aanloopt? Je lijf vertelt het verhaal, het draagt jouw geschiedenis in zich. Blijf niet langer rondlopen met die terugkerende klachten. Geef je lichaam de kans om te herstellen.

Mijn Praktijk Cranio Sacraal Therapie is gevestigd in Nuenen, Oude Kerkdijk 16.

Ik heet u daar van harte welkom.